Containers

Containers

Container vermist of gestolen?

Mist u uw minicontainer of is deze gestolen? Met een aangiftebewijs van de politie kunt u bij Waardlanden een nieuwe container aanvragen. Dat kunt u doen bij de receptie van Waardlanden. Ook kunt u een e-mail sturen aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De container wordt bij u thuisbezorgd.

Een gratis extra of grotere groene container, zo geregeld!

Reinigingsdienst Waardlanden wil het u zo makkelijk mogelijk maken om uw afval te scheiden. Met een telefoontje of mailtje wordt bij u een gratis extra, of grotere groene container afgeleverd.
 
De groene container is voor uw groente-, fruit- en tuinafval (gft). Heeft u al een groene container maar is dat te weinig voor uw gft-afval, dan kunt u kiezen uit:
  • Het aanvragen van een extra groene container (240 liter).
  • Het omruilen van uw groene container (140 liter) voor een grote groene container (240 liter).
 

Wilt u een extra groene container, of uw huidige groene container omruilen voor een grotere, neem dan contact op met Waardlanden: telefoon: (0183) 68 11 11 of via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De container wordt bij u afgeleverd en het kost u allemaal niets. Het enige wat u nog hoeft te doen, is uw afval scheiden.

Papiercontainers voor Gorcumse binnenstad

Bent u inwoner van de Gorcumse Binnenstad en heeft u ruimte voor een eigen papiercontainer? Dan kunt u uw papiercontainer gratis aanvragen bij Reinigingsdienst Waardlanden.
 
Waardlanden vindt het belangrijk dat u uw afval gescheiden kunt aanbieden. Naast kranten, tijdschriften en papier kunt u ook papieren en kartonnen verpakkingsmateriaal in de papiercontainer werpen. De papiercontainer wordt één keer per maand geleegd: elke tweede vrijdag van de maand.
 
U kunt uw gratis papiercontainer aanvragen door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn . U kunt ook telefonisch uw container aanvragen via tel. (0183) 68 11 11. De blauwe papiercontainer wordt daarna bij u thuisbezorgd.