PARTICULIEREN
Terug naar overzicht

Avres, Bewonersorganisatie Monnikenhof, De Gezel (Kringloop Centrum Gorinchem), Kringloop Vijfheerenlanden Leerdam, gemeente Vijfheerenlanden en Waardlanden ondertekenen op 1 juli 2021 de samenwerkingsovereenkomst voor het Fietsenproject.

Waardlanden zorgt voor inzameling, transport en opslag van de fietsen. De gemeente Vijfheerenlanden levert afgedankte fietsen aan het project. Dit zijn fietsen die uit de openbare ruimte verwijderd zijn en niet binnen drie maanden door de eigenaar zijn opgehaald.

Voor Avres vormt het Fietsenproject een mooie aanvulling op de diverse leer-werktrajecten en Bewoners Organisatie Monnikenhof (BOM), De Gezel (Kringloop Centrum Gorinchem) en Kringloopwinkel Vijfheerenlanden Leerdam hebben al werkplaatsen waar mensen die willen bijdragen aan hergebruik allerlei spullen repareren en opknappen. Daar sluit dit fietsenproject goed op aan.

Een ophaalafspraak maken: zo werkt het

Bewoners in de gemeenten Gorinchem, Hardinxveld-Giessendam, Molenlanden en Vijfheerenlanden die hun oude fiets willen laten ophalen, kunnen hiervoor via onze website, app of telefonisch (0183 - 68 11 11) een afspraak met Waardlanden maken. De fiets wordt dan, afhankelijk van de locatie en de hoeveelheid afspraken, binnen enkele weken opgehaald.

Oude fiets wegbrengen

U kunt de fiets brengen naar één van onze milieustraten of naar een kringloopwinkel in de regio.

 

 DSC0528