PARTICULIEREN
Terug naar overzicht

De eerste officiële bezoeker was positief verrast over de mogelijkheden die het Kringloopplein biedt en gaf aan snel terug te komen omdat hij ‘hoorde dat hij hier nog veel meer kwijt kan.’ Wethouder Bikker vulde aan dat hij tot nu toe louter positieve reacties over het Kringloopplein heeft gekregen.

Hans van den Brule, directeur van Waardlanden, bedankte alle betrokkenen voor hun inspanningen de afgelopen periode om het Kringloopplein te realiseren.

Het Kringloopplein is een brenglocatie voor afgedankte huisraad zoals meubels, elektrische apparaten en andere herbruikbare goederen en materialen. Medewerkers en vrijwilligers van het Kringloopplein sorteren de ontvangen goederen en selecteren zo veel mogelijk producten en materialen die, eventueel na een kleine bewerking, via de kringloopwinkel weer in gebruik genomen kunnen worden. Goederen die toch niet bruikbaar blijken, worden waar mogelijk gedemonteerd en gescheiden afgevoerd.

Inwoners van gemeente Molenlanden hebben nu dus volop keuze want voor grote stromen herbruikbare materialen, grondstoffen en afval kunnen zij uiteraard nog steeds terecht bij de milieustraten van Waardlanden.

Iedereen die tot 31 januari 2022 het Kringloopplein bezoekt en daar herbruikbare goederen afgeeft, krijgt een kleine handgemaakte attentie van circulair materiaal.