Terug naar overzicht

Gemeente Gorinchem

Uw container voor plastic verpakkingen, metalen verpakkingen (blik) en drankpakken (pmd) wordt op zaterdag 24 april geleegd in plaats van op dinsdag 27 april (Koningsdag).

Uw container voor restafval wordt geleegd op zaterdag 24 april in plaats van dinsdag 27 april.

Gemeente Hardinxveld-Giessendam

Uw container voor plastic verpakkingen, metalen verpakkingen (blik) en drankpakken (pmd) wordt op zaterdag 15 mei geleegd in plaats van op donderdag 13 april (Hemelvaartsdag).

Uw papiercontainer wordt geleegd op woensdag 28 april in plaats van dinsdag 27 april (Koningsdag). De inzamelronde van dinsdag 4 mei (Nationale Herdenking) verschuift naar maandag 3 mei. En die van maandag 24 mei (tweede pinksterdag) naar dinsdag 25 mei.

Gemeente Molenlanden

Uw container voor plastic verpakkingen, metalen verpakkingen (blik) en drankpakken (pmd) wordt op zaterdag 24 april geleegd in plaats van dinsdag 27 april (Koningsdag). De inzamelronde van zaterdag 13 mei (Hemelvaartsdag) verschuift naar zaterdag 15 mei.

Uw container voor restafval wordt geleegd op zaterdag 24 april in plaats van dinsdag 27 april (Koningsdag).

Uw papiercontainer wordt geleegd op dinsdag 11 mei in plaats van donderdag 13 mei (Hemelvaartsdag). De inzamelronde van maandag 24 mei (tweede pinksterdag) verschuift naar maandag 31 mei.

Gemeente Vijfheerenlanden

Uw container voor restafval wordt geleegd op maandag 26 april (Vianen centrum), woensdag 28 april (Vianen de Hagen, Hagestein) of donderdag 29 april (Hoef en Haag) in plaats van dinsdag 27 april (Koningsdag). De volgende inzamelronde is vrijdag 14 mei in plaats van donderdag 13 mei (Hemelvaartsdag). En daarna in Vianen op woensdag 26 mei in plaats van maandag 24 mei (tweede pinksterdag).

Uw container voor plastic verpakkingen, metalen verpakkingen (blik) en drankpakken (pmd) wordt geleegd op zaterdag 22 mei in plaats van maandag 24 mei (tweede pinksterdag).

Papiercontainers worden geleegd op donderdag 29 april in plaats van dinsdag 27 april (Koningsdag).

De inzamelronde van papier op dinsdag 4 mei (Nationale Herdenking) in Meerkerk verschuift naar vrijdag 30 april. De inzamelronde van papier op 4 mei in Vianen verschuift naar maandag 10 mei.

De inzamelronde van papier op maandag 24 mei (tweede pinksterdag) verschuift naar maandag 31 mei.

Afvalbrengstations en kantoor Waardlanden

De afvalbrengstations in Gorinchem, Hardinxveld-Giessendam, Groot-Ammers, Leerdam en Vianen en het kantoor van Waardlanden zijn 27 april, 13 en 24 mei gesloten. Op woensdag 5 mei (Bevrijdingsdag) is ons kantoor ook gesloten.

Met onze app weet u altijd wanneer uw container wordt geleegd

Uw persoonlijke inzamelschema vindt u ook op onze website. Vul uw postcode en huisnummer in en u ziet wanneer we bij u een container legen. U vindt uw kalender ook in onze app. Heeft u de app nog niet? Installeer hem dan, u vindt hem in de App Store (IOS) en Google Play (Android). Tip: stel het ontvangen van notificaties in. Dan ontvangt u actuele berichten, zoals wijzigingen van ophaaldagen en een melding wanneer u een container aan de weg kunt zetten. Heel handig!

Wilt u uw inzamelkalender niet digitaal maar liever op papier? Dat kan ook. Stuur een e-mail naar info@waardlanden.nl met uw adresgegevens, dan zorgen we dat u de kalender thuis ontvangt. Of vraag hem telefonisch aan via 0183 – 68 11 11. Met de kalender op papier bent u niet direct op de hoogte als er iets wijzigt in de ophaaldagen.