Afval voorkomen en grondstoffen goed scheiden is beter voor het milieu én de portemonnee. Maar hoe? We weten dat restafval voorkomen en goed scheiden soms best een uitdaging is. Daarom helpt onze milieucoach Nelleke u graag met tips en advies.

Maak kennis met onze milieucoach NellekeMilieucoach Nelleke: 'Afval scheiden heeft zin! Van gescheiden afval worden allerlei nieuwe producten gemaakt. Hergebruik en recycling scheelt grondstoffen, bespaart energie en zorgt voor minder CO2-uitstoot.'

Milieucoach Nelleke is dagelijks op pad. U kunt haar overal tegenkomen: op straat, bij bijeenkomsten en evenementen. Dus weet u iets niet of twijfelt u? Aarzel niet en stel uw vraag online of als u haar tegenkomt!

> Stel uw vraag aan onze milieucoach Nelleke

 

Waarom een milieucoach?

Afval is een groot onderwerp in onze gemeenten. Onder inwoners leven veel vragen en ideeën over afval voorkomen en scheiden. Onze milieucoach beantwoordt vragen en helpt ideeën te verzamelen door in gesprek te gaan met inwoners. Zo werken we samen met u aan een schone omgeving en afvalvrije toekomst.