Wil je chauffeur zijn op een modern reinigingsvoertuig? Droom je ervan om onderhoudsmonteur te zijn in een professionele werkplaats? Wil je samen met enthousiaste collega's een bijdrage leveren aan een mooie, schone leefomgeving in onze fraaie regio? Denk dan eens aan een baan bij Waardlanden.

Een goede, leuke werkgever

Met een team van circa 75 medewerkers verzorgen wij dagelijks de afvalinzameling en andere reinigingsdienstverlening in ons verzorgingsgebied. Waardlanden hecht veel waarde aan een sociaal personeelsbeleid. Wij bieden onze medewerkers een collectieve en aanvullende ziektekostenverzekering en een arbeidsongeschiktheidsverzekering. En dankzij een generatiepact krijgen oudere werknemers gelegenheid eerder minder te gaan werken. Deze arbeidsvoorwaarden worden door het personeel zeer gewaardeerd.

AMBOR-opleiding

Bij Waardlanden heb je volop mogelijkheden en gelegenheid tot bijscholing en ontwikkeling. Je kunt bijvoorbeeld de opleiding Afval, Milieu en Beheer Openbare Ruimte (AMBOR) volgen, dit is een opleiding op mbo 1-, 2- of 3-niveau. Met dit diploma op zak beschik je over (nog) meer vakkennis en/of extra vaardigheden.