PARTICULIEREN

Behoort u al tot de grote groep mensen die goed hun afval scheiden. In dat geval dank daarvoor! En we kunnen nog een mooie stap maken: naar minder afval. Er zijn veel goede en leuke manieren, die u vaak ook nog eens geld besparen. Bijvoorbeeld slimmer eten kopen en koken, zodat u alles gebruikt. Iets (laten) repareren wordt gelukkig weer normaler. En gebruikte spullen kopen en verkopen is een trend.

Ook u kunt afval besparen

Met de Afvalverminderaar van Milieucentraal krijgt u zicht op hoe u afval kunt besparen. Vul de vragen in en geef aan wat u al weet van en doet aan afval minderen. Aan het eind van de test krijgt u persoonlijke tips voor minder afval en kostenbesparing.

De vragen kunt u binnen een paar minuten volledig anoniem invullen. Tussen de antwoordopties van de meerkeuzevragen staan allerlei handige initiatieven. De test geeft u dus meteen goede ideeën om uw eigen afvalberg te verkleinen. Aan het einde van de test krijgt u nog meer handige tips.

> Start uw advies op maat

Milieucoaches Ingrid en NellekeVragen en tips

We hopen dat u veel nieuwe, leuke en waardevolle ideeën ontdekt. Heeft u vragen of zelf een tip die u wilt delen? Mail onze milieucoaches Ingrid en Nelleke, zij helpen u graag verder.

 

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief