PARTICULIEREN

Onze missie: "Samen op weg naar een schone omgeving en afvalvrije toekomst"

Gedreven en met trots zetten we elke dag onze kennis en expertise in voor een schone omgeving. Dit doen we voor u, ons en toekomstige generaties. We leveren goede service en helpen graag. Met ons vakmanschap zijn wij zichtbaar in uw buurt.
Samen met inwoners, overheid en organisaties bedenken we duurzame en slimme diensten en oplossingen. We inspireren door samenwerken, kennisdelen én geven het afvalvrije voorbeeld.
Zo willen we bijdragen aan een duurzame samenleving, waar iedereen prettig leeft en waar afval niet meer bestaat. Met elkaar én voor elkaar.

#samenafvalvrij

Onze vier kernwaarden

 • Gedreven
  We stropen onze mouwen op en zetten onze schouders eronder wanneer dat nodig is. We helpen elkaar en zetten ons voor de volle honderd procent in. We hebben passie voor ons vak. We zijn trots op ons bedrijf en waarvoor we staan.
 • Oprecht
  Duidelijke taal. Alles mag gevraagd en gezegd worden. Niets hoeft onbesproken te blijven zolang we dit op een respectvolle manier doen.
 • Betrouwbaar
  We doen wat we beloven en kunnen op elkaar bouwen. We zijn open en transparant in wat we doen.
 • Behulpzaam
  Op ons kun je rekenen. We luisteren, denken mee en helpen waar dat kan. We laten elkaar en inwoners voelen dat we er voor hen willen zijn.

Onze strategie

Wij werken aan onze toekomst. Voor de komende jaren hebben we een strategie met ambitieuze doelstellingen. Zo veranderen we in een duurzaam en afvalvrij bedrijf met een hoge service voor grondstoffen inzamelen. We zetten in op zestig procent afvalscheiding in 2025 en geven mensen een passende plek om te werken.
> Ontdek meer in de strategienota

Kobaltfoto1005 groepsfoto