Afvalbrengstations Hardinxveld-Giessendam en Leerdam gesloten

Update 2 april 2020. SInds dinsdag 24 maart 2020 zijn de afvalbrengstations in Hardinxveld-Giessendam en Leerdam gesloten. De sluiting is noodzakelijk om de veiligheid en gezondheid voor zowel bezoekers als medewerkers van Waardlanden tijdens de coronacrisis te waarborgen. De afvalbrengstations in Gorinchem, Groot-Ammers en Vianen zijn volgens normale openingstijden geopend.

Door de aanhoudende drukte roepen wij inwoners op om alléén naar het afvalbrengstation te komen, als het afvoeren van spullen en materialen écht niet kan wachten. Als u komt, houd er dan rekening mee dat de wachttijden flink kunnen oplopen. Bij extreme drukte kan het voorkomen dat we een half uur vóór sluitingstijd de wachtrij sluiten.

Op de brengstations gelden strengere regels:

- Bezoekers en medewerkers houden 1,5 meter afstand van elkaar.

- Bezoekers volgen de instructies van onze medewerkers op.

- Er worden maximaal 6 auto's tegelijk toegelaten.

- Er mogen maximaal twee personen in een auto aanwezig zijn; kinderen worden niet toegelaten.

- Er kan geen aanhangwagen meer worden geleend.

 

Informatie via de website en e-mail

Raadpleeg voor actuele informatie deze website. Wie vragen heeft, kan een e-mail sturen naarinfo@waardlanden.nl. Voor spoedvragen kunt u ons bellen op 0183 – 68 11 11. Houdt u rekening met wachttijden aan de telefoon, ook hier geldt: het is drukker dan normaal.

 

Reinigingsdienst Waardlanden

Reinigingsdienst Waardlanden verzorgt de inzameling van huishoudelijk afval en grondstoffen (zoals papier en glas) voor de gemeenten Gorinchem, Hardinxveld-Giessendam, Molenlanden en Vijfheerenlanden. De inwoners van ons verzorgingsgebied kunnen gebruikmaken van de afvalbrengstations in Gorinchem, Groot-Ammers, Hardinxveld-Giessendam, Leerdam en Vianen. Onze werkzaamheden zijn gericht op het zo veel mogelijk hergebruiken van grondstoffen en het voorkomen van (rest)afval. We zetten ons ervoor in dat het afval goed wordt gescheiden. En dat producten en materialen worden hergebruikt of gerecycled. Zo gaan we verantwoord om met schaarse grondstoffen en met energie. Dit levert grote milieuwinst op. Ook verzorgen we de informatievoorziening en voorlichting aan inwoners over het scheiden van afval/grondstoffen.

Download de Waardlanden App

Bekijk de afvalkalender, scheidingswijzer en containerlocaties op uw mobiel (niet voor bedrijven). Ontvang een melding wanneer uw container aan de straat gezet moet worden. Of maak een afspraak om grofvuil op te laten halen. 

appstoreappstore